Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

320x600x150cm upotettava uima-allas (2782)

MAAHAN UPOTETTAVA PERHEALLASPAKETTI TARJOAA 24 420 LITRAN TILAVUUDEN JA NORMAALIA SUUREMMAN SYVYYDEN

Täydellinen allaspaketti - 1,50 m syvä ja 6,0 x 3,2 m, vahvaa ja erittäin kestävää laatua maahan upotusta varten


KESTÄVÄ JA TURVALLINEN UIMA-ALLAS

Kun altaasta halutaan pysyvä ja maahan upotettu, kannattaa valita tämä paketti. Maahan kaivettu allas on turvallisempi. Luja 0,70 mm:n kylmävalssattu terässeinä galvanoitu, fosfatoitu, pohjamaalattu ja lakattu erityisen pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Lisäksi altaan vahva PVC-sisäkangas (allaspussi) on UV-suojattu. Se estää auringon säteilyä haalistamasta ja kuluttamasta allaspussia ja pidentää PVC-materiaalin kestoikää. Pakettiin kuuluu myös pohjasuojus, joten alla olevat terävät kivet ja juuret eivät riko allaspussia.SINÄ PÄÄTÄT, MILTÄ UPOTETTU ALLAS NÄYTTÄÄ

Upotettu uima-allas tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa sen ulkoasu sijoituspaikan suhteen. Joka jättää enemmän tilaa uima-altaan ympäristön tarjoamalle esteettiselle kokemukselle.VALLANKUMOUKSELLINEN FILTERBALLS-SUODATINMATERIAALI

Allaspaketti sisältää Filterballs-suodatinjärjestelmän. Se tarjoaa useita etuja verrattuna hiekkaan, jota käytettiin aiemmin.
Uutuuden moniin etuihin kuuluu: Katso myös asennusvideo täältä:se painaa vähemmän, pumppu kuluttaa vähemmän energiaa, sen voi pestä, se suodattaa paremmin ja kestää pidempään.

Tuote: 816940

Hinta:2 782.00 €