Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uima-allas ovaali maanpäällinen 375x730x120cm (2724)

TÄYDELLINEN ALLASPAKETTI SISÄLTÄÄ SOIKEAN VAPAASTI SIJOITETTAVAN PERHEALTAAN JA ISON LISÄVARUSTEPAKETIN 7.3 X 3,75 X 1,20 M

Tämä on sopiva allaspaketti lapsiperheille, joissa lapset ovat vähän vanhempia. Allaspaketti sisältää kaiken tarvittavan puutarhan tai kesämökin maanpäälliseen altaaseen. Altaan korkeus on 1,20 metriä, mikä riittää hyvin useimpiin vesileikkeihin ja uimiseen.


LAADUKAS GALVANOITU TERÄSSEINÄMÄALLAS LAATUTIETOISILLE PERHEILLE, JOTKA HALUAVAT PITKÄIKÄISEN PUUTARHA-ALTAAN.


Laadukas galvanoitu terässeinämäallas Euroopan suurimmalta valmistajalta GRE:ltä. Allas toimitetaan täydellisenä pakettina, joka sisältää ammattitason suodatinjärjestelmän ja altaan seinään upotettavan pintakaivon. Altaan terässeinät on sinkitty, fosfatoitu, pohjamaalattu ja lakattu. Lyhyesti sanottuna: allas on rakennettu kestämään pohjoismaisessa ilmastossa.

Leveät yläprofiilit ja pystysuuntainen osiointi tekevät altaasta hyvin vakaan. Vinyylistä valmistettu allaspussi on UV-kestävä. Tämä vähentää auringonsäteiden heikentävää vaikutusta ja pidentää tuotteen vinyylin käyttöikää.

Yksityiskohtainen käsikirja kaikilla pohjoismaisilla kielillä sisältyy. Jotta altaan rakentaminen olisi helppoa, allasseinään on esileikattu aukot pakettiin sisältyvälle altaan seinään upotettavalle pintakaivolle ja paluuventtiilille. 

ALTAAN TIEDOT:

Altaan muoto: Soikea
Altaan koko: 7,3 x 3,75 m
Altaan syvyys: 1,20 m
Altaan tilavuus litraa: 25 323 litraaAllaspaketti sisältää:

  • Valkoinen GRE-teräsallas
  • PCV-allaspussi 0.40 mm (400 my)
  • Pintakaivosarja
  • Suodatinjärjestelmä Pro Classic 400 450W letkuineen ja liittimineen
  • 1400 g Filterballs-suodatinmateriaalia
  • 3-askelmaiset turvatikkaat
  • Käsikirja kotimaisilla kielillä

Tuote: 686432