Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NIRA PUMPUT 6B, 9, 2, ACE316.Nira TEOLLISUUSPUMPUT

Nira-käsipumput konerakentamiseen ja laitevalmistukseen

Öljyn, veden ja polttoaineiden turvalliseen pumppaukseen vaativissa ympäristöissä soveltuvat Nira-pumput ovat toimintavarma ratkaisu hydraulisiin järjestelmiin sekä moottorien ja muiden laitteiden nesteiden siirtoon.

Turvallinen Nira-pumppu toimii kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa, eikä se pitkilläkään käyttöväleillä jäädy, syövy tai ruostu. Yksinkertainen mekaaninen toimintaperiaate sekä kestävät materiaalit ja pinnoitteet tekevät Nirasta pitkäaikaisen ja huoltovapaan ratkaisun.

LVI-rakentamisen varma ratkaisu – Nira-käsipumppu

Kestävän manuaalisen Nira-pumpun ominaisuudet palvelevat rakennusteollisuuden tarpeita esimerkiksi sähköverkosta riippumattomana rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien täyttöratkaisuna.

Kestävät materiaalit ja vahva runko varmistavat Niran pitkän käyttöiän ja toimintavarmuuden myös pitkillä käyttöväleillä ja esimerkiksi likaisissa tai pölyisissä ympäristöissä. Niralla voi pumpata monipuolisesti erilaisia nesteitä vedestä glykoliin.

Turvallinen ja varma Nira-pumppu säiliöihin

Kestävyys vaihtelevissa olosuhteissa on keskeinen polttoainesäiliön ja öljysäiliön ominaisuus. Tankkauspisteiden ja palavien nesteiden säiliöiden pumpuilta odotetaan myös pitkäikäisyyttä ja toimintavarmuutta.

Nira-käsipumppujen ominaisuuksia on kehitetty 90 vuoden ajan. Pitkän tuotekehityksen tulos on varma mekaaninen ratkaisu ja materiaalit, joista valmistettu Nira-käsipumppu toimii virheettömästi kylmässä ja kuumassa (-30…+50℃), pölystä ja kosteudesta huolimatta. Niralla voi pumpata veden lisäksi lukuisia öljyjä, polttoaineita ja muita nesteitä.

Nira 6B 1101 öljy- ja vesipumppu 1" kierrelaipoilla, toimitetaan pahvipakkausessa.Ruostumaton käsipumppu, joka sopii mm. öljyn, glykolin ja talousveden pumppaamiseen. Mainio kesämökkikäytössä saunan vesipumppuna tai öljysäiliöissä. Voit valita pelkän pumpun tai itsepalvelupakkauksen, Nira 6B pumppusetin, josta löydät kaikki asennuksessa tarvittavat lisäosat imuputkea ja paineletkua lukuunottamatta. Nira 6B käsipumppu on saatavissa myös Viton-tiivisteillä, jotka kestävät esim. bensiiniä. 
Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1" (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Jos Nira 6B pumppua käytetään talousveden pumppaukseen ja pumppua säilytetään paikassa, missä on jäätymisvaara, muista tyhjentää pumppu huolellisesti vedestä. Toimitetaan pahvilaatikossa. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö). 

Nira 6B 1102 öljy- ja vesipumppu 3/4" laipoilla, toimitetaan pahvipakkauksessa.

Nira 6B käsipumppu 3/4" laipoilla. Pääosin ruostumaton käsipumppu, joka sopii mm. öljyn, glykolin ja talousveden pumppaamiseen. Mainio kesämökkikäytössä saunan vesipumppuna tai öljysäiliöissä. 
Nira 6B käsipumppu on saatavissa myös Viton-tiivisteillä, jotka kestävät esim. bensiiniä. 
Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1" (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Jos Nira 6B pumppua käytetään talousveden pumppaukseen ja pumppua säilytetään paikassa, missä on jäätymisvaara, muista tyhjentää pumppu huolellisesti vedestä. Toimitetaan pahvipakkauksessa. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö). 

Nira 6B 1104  viton käsipumppu.

Nira 6B käsipumppu Viton tiivisteillä. Pääosin ruostumaton käsipumppu, joka sopii esim. bensan pumppaamiseen. 
Laippojen sisäkierre 1". 
Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö). 

Nira 6B Arctic  1172AR   1" vipu ylös 
käsipumppu.

Nira 6B Arctic käsipumppu, vipu ylös, Eco tiivistein parannettu pakkaskestävyys. Pääosin ruostumaton käsipumppu, joka sopii öljyjen ja polttoölyjen pumppaamiseen. 

Laippojen sisäkierre on 1". Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. 

Tuotetta ei ole tarkoitettu veden pumppaamiseen. Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö).

Nira 6B Arctic 3/4" 1173AR   vipu ylös käsipumppu.

Nira 6B Arctic käsipumppu, vipu ylös, Eco tiivistein parannettu pakkaskestävyys. Pääosin ruostumaton käsipumppu, joka sopii öljyjen ja polttoöljyjen pumppaamiseen. 

Laippojen sisäkierre on 3/4". Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. 

Tuotetta ei ole tarkoitettu veden pumppaamiseen. Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö).

Nira 6B EPDM 1106 käsipumppu

Nira 6B käsipumppu EPDM tiivisteillä. Pääosin ruostumaton käsipumppu, joka sopii esim. korroosioinhibiittiä sisältävien etanolipohjaisten maalämpönesteiden pumppaamiseen. 
Laippojen sisäkierre 1". 
Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. 
Ei kestä öljypohjaisia aineita. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö). 

Nira 2 Viton tynnyripumppu

Nira 2 tynnyripumppu viton tiivistein on tarkoitettu esim. bensan pumppaamiseen suoraan tynnyristä. Pumpussa on tynnyrikierteet M 64 x 4 ja R 2" sekä 19 mm letkuyhde. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö).

Nira 9 1 1 /4"  käsipumppu

Nira 9 öljy- ja vesipumppu. Nira 9 käsipumppu on saatavissa myös Viton tiivisteillä, jotka kestävät esim. bensiiniä. Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen, 10 m imuputkea vaakatasossa pienentää imukorkeutta n. 1 m. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1" (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. 
Laippojen sisäkierre 1 1 /4". 
Nira 9 kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Jos Nira 9 pumppua käytetään talousveden pumppaukseen ja pumppua säilytetään paikassa, missä on jäätymisvaara, muista tyhjentää pumppu huolellisesti vedestä. 
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö). 

ACE316   1140 Haponkestävä kemikaalipumppu

Kätevä ja varmatoiminen pikkupumppu, joka voidaan kiinnittää suoraan tynnyriin tai kiinnityslevyjen avulla pysty- tai tasopintoihin. Soveltuu useampien kemikaalien pumppaamiseen, hapot ja emäkset. Pumpun imu- ja painepuolen lähdöissä on ½" sisäkierre ja liitäntämahdollisuus 25ø letkulle. Imuputket ja kiinnityslevyt löytyvät Nira ACE316 -pumpun varaosista.

Tuote: 710822

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
NIRA 6B 3/4" LAIPOILLA 1102198.00 € Tilattavissa
NIRA 6B 1 " LAIPOILLA 1101198.00 € Tilattavissa
NIRA 6B VITON TIIVISTEILLÄ 1104289.00 € Tilattavissa
NIRA 6B ARCTIC 1" LAIPOILLA 1172AR242.00 € Tilattavissa
NIRA 6B ARCTIC 3/4" LAIPOILLA 1173AR242.00 € Tilattavissa
NIRA 6B EPDM TIIVISTEELLÄ 1106210.00 € Tilattavissa
NIRA2 TYNNYRIPUMPPU VITON TIIVISTEIN 1131185.00 € Tilattavissa
NIRA2 TYNNYRIPUMPPU (M64X4 JA R2)116.00 € Tilattavissa
NIRA9 1 1/4" LAIPOIN 1120292.00 € Tilattavissa
NIRA9 1 1/2" LAIPOIN 1121292.00 € Tilattavissa
NIRA9 VITON TIIVISTEILLÄ 1122452.00 € Tilattavissa
NIRA ACE316 KEMIKAALIPUMPPU 1140644.00 € Tilattavissa