Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vesipadat-vesisäiliötParra-pata 80S

- Täysin ruostumaton rakenne, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisemmän aikaisempaan valettuun pataan nähden.
- Kompakti tulipesä, jonka rakenteessa hyödynnetty Teuvan Keitintehtaan Puolustusvoimille valmistetuissa kenttäkeittiöissä käytettyä tekniikkaa. Uusitun tulipesän ja ilmakanavien ansiosta palaminen puunkäytöltään tehokkaampaa. Lisäksi tulipesän rakenteessa käytetty erikoisterästä ja tulilevyt ovat ruostumattomia ja   tulenkestäviä. 
- Padan ulkopinta ei polta, sillä padasssa kaksi erillistä sisäkkäistä heijastinpeltiä padan ympärillä. Täten vesi pysyy padassa pidempään lämpöisenä.
- Ruostumaton ulkokuori on vahvuudeltaan 25 % vahvempaa kuin aikaisemmin. 
- Ruostumaton Parra-pata 80S on huomattavasti kevyempi (40 kg) kuin edeltäjänsä valettu pata (75 kg) ja täten helpompi kuljettaa ja asentaa.  

Padan lisävarusteena on saatavana lisäkuvassakin näkyvä jalusta.

Vedenlämmitin vs30 litraa

Parra-vedenlämmitin kuumentaa pesuveden nopeasti ja taloudellisesti hyödyntäen kiukaan savukaasujen hukkalämpöä. Vedenlämmitin asennetaan kiukaan päällä olevan savukanava-aukon päälle ja se voidaan kääntää haluttuun suuntaan parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.

Vedenlämmittimen tilavuus on 30 litraa ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja varustettu palloventtiilihanalla sekä täyttöaukon kannella. Kiukaan savukaasut kulkevat lämmittimen läpi. Suuren lämmönsiirtopinnan ansiosta vesi lämpenee nopeasti. 

Tuote: 688757

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
parra pata 80 S, umpiovi,(rst teräs)529.00 € Tilattavissa
parra pata 80S , lasiovi(rst teräs)553.80 € Tilattavissa
lämmönvaihdin korokekartiolla parrapataan495.00 € Tilattavissa
vesisäiliö vs 30199.80 € Tilattavissa