Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lämpöpumppu uima-altaille 9kw

POOL & SPA ILMALÄMPÖPUMPPU 9,2 - 2,3 KW

Huippumalli ruostumattomasta teräksestä ABS suoja antaa jopa 13,5 kertaa takaisin energian kulutuksen s (COP), kiitos huippu japanilaselle inverteri-teknologialle.

Pool&Spa lämpöpumppu lämmittää allasveden invertterin suuresta energiatehokkudesta johtuen. 13,5 kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa. Pysäyttää toimintansa kun haluttu lämpötila on saavutettu, säätää dynaamista kompressoria, jotta energian kulutus eliminoituu stop ja start säätöä käytettäessä. Tämä tarjoaa optimaalisen ja energiate-hokkaan toiminnan. 

Ruostumaton teräs ABS kotelointi tekee tästä mallista erityisen soveltuvan hyvin kosteaan pohjoiseen ilmaston sekä alhaisen lämpötilan käyttömahdollisuuden aina -12 ° C saakka. Automaattinen veden poisvaluminen ja jäähdytystoiminto. Lämpöpumppu on helppokäyttöinen, digitaalinen ohjaus. Helpottava huollon hallinta, varusteet (38-50 mm) kierrekytkilillä

Lämmönvaihdin on valmistettu PVC ja titaani putkista, kestävät jatkuvan altistumisen  allasveden kloorille että suolavedelle, Toshiba GM-CC-kompressorilla. Virtalähde 220-240V/1 PH/50 Hz. kylmäaine R410A. Sertifionti: CB, CE, EMC, RoHS.

TAKUU

7 vuoden takuu kompressorille. 
2 vuoden kattava takuu. Vialliset koneet vaihdetaa takuuaikana uusiin!

Tuote: 684531

Hinta:1 895.00 €