Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Jokisystems Tmi omistaman jokisystems.com - verkkokaupan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään verkkokaupan tilausten toimittamiseen. Jokisystems.com –verkkokauppa käsittelee tietoja henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä alla. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun jokisystems@gmail.com


Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Jokisystems Tmi (2897194-1)
Hälväntie 10
66440 Tervajoki


REKISTERIN NIMI
Jokisystems.com - verkkokaupan asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Asiakasrekisterissä oleva henkilö on tilannut tuotteita Jokisystems.com - verkkokaupasta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Jokisystems.com -verkkokaupan tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Jokisystems.com -verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Jokisystems Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakasrekisterin käyttöoikeus myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö. Käyttäjiä sitoo myös vaitiolovelvollisuus. Rekisteriin tallennetut henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Asiakastietoja sisältävää rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää erikseen myönnettyjä käyttöoikeuksia. Rekisteri ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.